Skip to main content

Hesabını sil

GenToon hesabını nasıl sileceğini, silme işleminden sonra nelerin silinip nelerin kalacağını ve önce nelere dikkat etmen gerektiğini öğren.

Son güncelleme: 30 Ekim 2026
Bu sayfada

Genel bakış

Hesabını Hesap › Hesabım bölümünden kendin silebilirsin. Giriş hesabın ve kişisel bilgilerin hemen silinir. Bu işlemi kendin geri alamazsın. Silmeden önce aşağıdaki noktaları kontrol et.

Silmeden önce kontrol et

  • Kalan kredilerin silinir. Hesabın silindikten sonra plan, satın alınan ve hediye kredileri geri alamazsın. Son 7 gün içinde ödediğin abonelik, kullanmadığın satın alınan krediler veya yıllık planı erken iptal ettiğin için alabileceğin bir iade varsa, silmeden önce iade istemek için bize ulaş. Kurallar için İptal ve iadeler sayfasına bak.
  • App Store veya Google Play üzerinden başlattığın abonelik, hesabını silince iptal olmaz. Önce mağazadan iptal ettiğinden emin ol. Web'den ödediğin abonelik hesabını sildiğinde iptal edilir ve senden yeniden ücret alınmaz.
  • Saklamak istediğin çizgi romanları önce indir. Çizgi romanını indir
  • Hesabını sildikten sonra 30 gün boyunca aynı e-posta adresiyle yeniden kaydolamazsın.

Adım adım

  1. Üst menüdeki profil fotoğrafına tıkla ve Hesap bölümüne git.

  2. Hesabım sayfasını aşağı kaydırıp Hesabı Sil seçeneğine tıkla. Bu seçenek, Bağlı uygulamalar bölümünün hemen üstünde.

  3. Onay penceresini tekrar oku ve işlemi onayla. İşlem tamamlandığında oturumun kapatılır ve ana sayfaya dönersin.

Hesabını silince ne olur?

ÖğeNe olur?
E-posta, ad, profil fotoğrafı ve biyografiHemen silinir
Giriş hesabıHemen silinir; tekrar giriş yapamazsın
Projelerin, karakterlerin ve görsel dosyalarınHemen gizlenir, belirli bir süre sonra kalıcı olarak silinir
Topluluk gönderilerin ve yorumlarınGönderilerin, projelerinle birlikte hemen Topluluk'tan kaldırılır. Başkalarının gönderilerine yaptığın yorumlar, sohbetler bölünmesin diye Silinmiş kullanıcı adıyla kalır.
Ekip çalışma alanında paylaşılan projelerEkip arkadaşların kullanmaya devam edebilsin diye çalışma alanında kalır
Abonelik ve kredilerÜcretsiz plana geçersin ve kalan kredilerin silinir

Verilerin ne kadar süre saklandığını ve yasal olarak sakladığımız ödeme kayıtlarını öğrenmek için hesap silme sayfamıza ve Gizlilik Politikamıza bak.

Sıkça sorulan sorular

Topluluk gönderilerim ve yorumlarım da silinir mi?
Hesabını silince Topluluk gönderilerin projelerinle birlikte hemen kaldırılır. Başkalarının gönderilerine yaptığın yorumlar Silinmiş kullanıcı adıyla kalır. Bu yüzden, silinmesini istediğin yorumları hesabını silmeden önce kendin sil veya kaldırılmaları için service@gentoon.ai adresine yaz.
Hesabımı yanlışlıkla sildim. Geri alabilir miyim?
Silinen hesabı kendin geri yükleyemezsin. Giriş hesabın ve kişisel bilgilerin hemen silinir. En kısa sürede service@gentoon.ai adresine ulaş.
Hesabımı sildikten sonra yeniden kaydolabilir miyim?
30 gün sonra aynı e-posta adresiyle yeniden kaydolabilirsin. Yeni hesabın sıfırdan başlar.

Bu makale işine yaradı mı?

Hâlâ yardıma mı ihtiyacın var?

Bize mesaj gönder, GenToon ekibi sana yanıt verecek.